0% Complete
صفحه اصلی
/
اولین کنگره بین المللی رویکردهای نوین سبک زندگی، پیشگیری و درمان سرطان
آنتیاکسیدانهای طبیعی، سدهای محافظ در برابر سرطان
نویسندگان :
علیرضا صالحی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل)
کلمات کلیدی :
آنتیاکسیدان،استرس اکسیداتیو،سرطان،پیشگیری،سبک زندگی
چکیده :
مقدمه: مطالعات اخیر اپیدمیولوژیکی و تجربی بر روی حیوانات قویاً اظهار میکنند که بین افزایش مصرف میوهها، سبزیجات، ادویهجات و ترشیجات و کاهش خطر ابتلاء به سرطان، رابطهی غیرقابل انکاری وجود دارد. وجه اشتراک این غذاها، مولکولهایی با اثرات پیشگیرانه یا محافظتی در برابر سرطانزایی ناشی از تابش یا ترکیبات مختلف درونزا (فیزیولوژیکی) و اگزوژنیک (محیطی یا بیماریزا) سرطانزا میباشد. روش کار: در این مطالعه، از مقالاتی که از سال 2010 به بعد، خواص آنتیاکسیدانی مواد غذایی تازه را بررسی کرده بودند، همراه با مقالات مروری روشهای تأثیر استرس اکسیداتیو و اثر آن بر کاهش سرطانزایی، استفاده شد. نتایج: نتایج مقالات قبلی نشان دادهاند که بین دو جفت مولفهی سرطان و استرس اکسیداتیو و آنتیاکسیدانها و استرس اکسیداتیو، روابط مشخصی وجود دارد. در این مطالعه، ارتباط آنتیاکسیدانهای طبیعی و سرطان مورد بررسی قرار گرفت که نهایتاً این جمعبندی حاصل شد که مصرف آنتیاکسیدانها میتواند به شکل مؤثری از شکلگیری سرطان کاسته و حتی در مواردی، به درمان آنها کمک کند. نتیجهگیری: مصرف آنتیاکسیدانها به عنوان یک راه حل مؤثر بر کاهش شانس ابتلاء به سرطان در طولانیمدت بوده و میتوان با اضافهکردن آن به رژیم غذایی، از بسیاری از بیماریهای دیگر هم جلوگیری کرد.
لیست مقالات
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 34.4.5